B’ Space

ВЪВЕДЕНИЕ
„B’ Space” е гъвкава и иновативна концепция базирана в интернет, предназначена за хора с управлeнски нюх и предприeмачески дух. Всеки, който иска да стартира свой бизнес или вече е създал такъв и иска да спести средства, за наемане на свой собствен експертен персонал, но иска да реализира своята бизнес стратегия, може да се довери на нашите високо квалифицирани служители и партньори. „B’ Space” дава възможност за наемане на виртуален личен асистент, който да подготвя вашата документация, кореспонденция и да изготвя вашият бизнес график, както и да Ви консултира,  да Ви достави необходимите документи на адрес. „B’ Space” е освен иновативна концепция, но и начин на мислене принадлежащ на бъдещето, позволяващ всеки един от Вас да планира и организира екипи от професионалисти, които ще се съобразяват с нуждите на всеки бизнес. Това е начин да превърнеш своите бизнес идеи в реален продукт.

ИНОВАЦИЯ В БИЗНЕС УСЛУГИТЕ
„B’ Space” е пионер в областта на бизнес услугите, както в България, също така и в световен мащаб. Разработването на концепцията отне изключително много време, за да успеем да анализираме и структурираме функциалността на  „B’ Space”. След изготвянето на задълбочени маркетингови проучвания, ние установихме, че българският пазар се нуждае от  присъствието ни. В стремежа си да изготвим и предложим изключително добър продукт, ние заложихме на създаването на група от високо експертни специалисти, с които да си партнираме при предоставянето на бизнес услуги от „B’ Space”. Освен това, че ще обхващаме цялата палитра от бизнес услуги, от изготвянето на официална кореспонденция и стигнем до счетоводни, правни или маркетингови услуги. Също така ние предлагаме и почасови офиси, пак съобразявайки се с нуждите на пазара в България. Нашите партньори са експерти доказали се не само на българският пазар, но и на международния. Стремежът ни е да предоставим на българските потребители продукт с високо качество, по този начин ние създаваме марка, която да спечели доверието на хората. „B’ Space” не се изчерпва само с бизнес сферата, ние ще предлагаме своята помощ  на частни лица, които имат нужда от съдействие при изготвянето на документи за държавна и общинска администрация, както и за експлоатационните дружества.

ПРЕДИМСТВАТА
Предимствата за потребителите от използването на  платформата „B’ Space” са:

  • Бърз и лесен достъп до голям екип от експерти.
  • Предимството да се възползвате от специалните условия предоставени от нашите партньори и рекламодатели специално за бизнес клуб „ B’ Space”.
  • „B’ Space” се ангажира да предлага качествените услуги на своите партньори и рекламодатели. Като гаранция, платформата би могла да Ви предостави при нужда подробна справка за всяко движение на информация от вътрешната кореспонденция във връзка с документооборота на Вашите заявки.
  • На виртуалния асистент от „B’ Space” ще можете да делегирате, да следи сроковете и качеството на изпълнение на поетите задачи от нашите експертни партньори, като така спестявате време и енергия, които да инвестирате в развитието на вашия бизнес с цел бързо достигане на поставените цели.
  • Вашият интерес от приобщаването към бизнес клуб „B’ Space” се увеличава всеки ден. Колкото повече потребители има платформата, толкова повече  партньори и рекламодатели се присъединяват към „B’ Space” със техните пакети с отстъпки.
  • Бизнес клуб „B’ Space” предоставя възможност на своите лоялни клиенти да разширят своите бизнес контакти на предоставяните от нас широки пазари.


ОСНОВНИ ГРУПИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Причините да ползвате „B’ Space” са:

  • За стартиращия бизнес: спестяване на финансов ресурс и/ или   време, липса на умение или опит за организация на бизнес, липса на експертен и/или профилиран персонал, липса на офис помещение и т.н.
  • За малкия и среден бизнес: спестяване на финансов ресурс и/или време, липса на профилиран персонал, невъзможност от цялостен контрол върху своят персонал, нужда от свиване на разходите и тн.
  • За корпоративни клиенти: недостиг на експертен персонал, за конкретна задача, невъзможност от цялостен контрол върху своят персонал и т.н.
  • За Частните лица: цялостна нужда от административна помощ, поради недостиг на време и енергия за борба с бюрокрацията или непознаване на процедурите.


ОБОБЩЕНИЕ
Философията на „B’ Space” е в това да съумее да обедини своя професионализъм с този на своите партньори,така по-бързите и лесни процедури на обслужване, осигуряват качеството, на по-достъпни цени!  Създаваме нов бизнес модел на работа, който да осигури спокойствие и доверие за българския потребител. Ние от „B’ Space” сме твърдо убедени, че това може да се постигне от обединени професионалисти с иновативно мислене! Зад на пръв поглед бизнес концепцията на "B Space", стои и социална платформа. В момента, в който постигнем определени обеми на документооборот, в екипа ни ще се включат квалифицирани хора в неравностойно положение. Те ще имат възможността да работят дистанционно, от където се намират, на процент от извършената от тях дейност. Това е прекрасна възможност да заработват допълнителни доходи, да се чувстват полезни на обществото, да поддържат и развиват социални контакти и да се радват на плодовете на собствения си труд! С радост искаме да ви информираме, че 10 % от печалбата си, "B Space" дарява на различни социални групи във вид на организиране на полезни за тях обучения, подсигуряване на техническо оборудване за работа на хора в социално неравностойно положение. Имаме задействани такива проекти, скоро ще Ви запознаем с някои от вече осъществените такива в подробности.